Skip to main content

CELEBS

Η Julia Roberts είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου

Όχι πως δεν το ξέραμε…



Και ναι λοιπόν, το 2017 η Julia Roberts για 5η φορά ψηφίζεται ως PEOPLE World's Most Beautiful Woman! Έτσι, σπάει το ρεκόρ ως η γυναίκα που έχει λάβει αυτό τον τίτλο περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη! Είναι αυτό το καταπληκτικό χαμόγελο που, χωρίς αμφιβολία, μαγεύει όποιον την αντικρύσει και σίγουρα έχει μαγέψει και τους υπευθύνους τους εν λόγω περιοδικού!

Η Roberts έλαβε για πρώτη φορά αυτό τον τίτλο το 1991 όταν ήταν 23 χρονών και η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός καταφέρνει για άλλη μια φορά να «κερδίσει» αυτό τον τίτλο.

Η Roberts δήλωσε πολύ κολακευμένη και ποζάρει στο εξώφυλλο του περιοδικό με το χαρακτηριστικό, αφοπλιστικό της χαμόγελο.

Γνωστή για το καυστικό της χιούμορ, η Roberts αναφέρει σχετικά με το γεγονός ότι έσπασε το ρεκόρ αυτό, τα εξής: «Θα φροντίσω να το υπενθυμίσω στην χριστουγεννιάτικη κάρτα που θα στείλω στους Clooneys!», λέγοντας αστειευόμενη (καθώς ο George Clooney έχει ψηφιστεί μόλις 2 φορές από το περιοδικό, ως ο πιο σέξι άνδρας του κόσμου).
 

juliaroberts-mostbeautifulwoman-01.jpg

 

Αρκετοί χρήστες του Twitter βέβαια, έχουν διαφορετική άποψη σχετικά με τον τίτλο αυτό της Julia Roberts, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι δεν αντιπροσωπεύει την γυναικεία ομορφιά παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.