Skip to main content

CELEBS

Ά. Μαραγκουδάκη: «Δεν έχει γίνει ποτέ πρόταση σε Αλεξάνδρου ή Μαυρίδη, να παρουσιάσουν το Survivor»

Τι αναφέρει η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha για την επιλογή του Σάκη Τανιμανίδη.



Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, η διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha, Άλκηστις Μαραγκουδάκη, διέψευσε ότι έγινε πρόταση παρουσίασης του Survivor στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στον Γιώργο Μαυρίδη. Αυτό, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό People.

Όσον αφορά την επιλογή του Σάκη Τανιμανίδη, ανέφερε ότι τον γνώρισε τυχαία στις Κάννες και του είπε πως θέλει να γίνει παρυσιαστής του Survivor. «Ήταν πολύ διστακτικός στο να αναλάβει την παρουσίαση ενός concept που δεν είναι δικό του, καθώς το World Party που παρουσίαζε στον Alpha ήταν δικής του παραγωγής και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ανησυχούσε. Επιπλέον, δεν ήταν σίγουρος πως ήθελε να έχει τόσο συχνή τηλεοπτική παρουσία. Όταν τον φώναξα στο γραφείο και μιλήσαμε, καταλάβαμε και οι δύο πως αυτός θα είναι ο παρουσιαστής. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον γνωρίσουμε στην Acun Medya» εξήγησε η κ. Μαραγκουδάκη.

Όσο για το αν ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι παρουσιαστής και στο επόμενο Survivor; Μάλλον ναι! «Πλέον, είμαι βέβαιη πως του αρέσει και θα είναι» σημείωσε η κ. Μαραγκουδάκη.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.