Skip to main content

CELEBS

Τι σημαίνει επιτέλους το χρυσό δαχτυλίδι στο δάχτυλο της Meghan Markle;

Είναι τελικά το ζευγάρι έτοιμο να παντρευτεί ή όχι;



Είναι εδώ και πολύς καιρός τώρα που η ηθοποιός Meghan Markle έχει σχέση με τον Prince Harry και οι φαν του ζευγαριού περιμένουν πώς και πώς τους δυο τους να αρραβωνιαστούν!

Σίγουρα, τα νέα αυτά φουντώνουν τις φήμες περί αρραβώνα και κυρίως μας κάνουν να σκεφτόμαστε ότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται και πολύ μακριά από το περπατήσει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Απόδειξη είναι το πρόσφατο δώρο που έκανε ο Harry στην Meghan. Σύμφωνα, με το Mail Online, της δώρισε λοιπόν, ένα χρυσό δαχτυλίδι το οποίο η ίδια φοράει στον αντίχειρα. Αυτό δεν είναι το μόνο δώρο που έχει λάβει η γνωστή ηθοποιός από τον γαλαζοαίματο πρίγκιπα, καθώς λέγεται ότι της έχει ήδη δωρίσει το Love βραχιόλι του οίκου Cartier και ένα χρυσό Maya Brenner κολιέ με τα αρχικά της.

Οκέι, αυτό μπορεί να μην είναι δαχτυλίδι αρραβώνων (ακόμη), αλλά δηλώνει σίγουρα το γεγονός ότι ο Harry είναι έτοιμος για σοβαρή δέσμευση!

https://twitter.com/MeghansMirror/status/828990853838311424?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.harpersbazaar.com%2Fcelebrity%2Flatest%2Fa10039542%2Fmeghan-markle-wore-a-gold-ring-that-prince-harry-gave-her%2F

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.