Skip to main content

CELEBS

Το Twitter κατηγορεί την Kim Kardashian για τις φωτογραφίες της καμπάνιας του KKW Beauty brand

Μα, γιατί είναι τόσο μαύρη στις φωτογραφίες οεο;



Μαζί με τα νέα της καινούργιας συλλογής contouring της Kim Kardashian και το νέο της cosmetics brand KKW Beauty, ήρθαν «πακέτο» και μια σειρά από αμφιλεγόμενες φωτογραφίες.

Η γνωστή σταρ ανέβασε λοιπόν, μερικές φωτογραφίες από την καμπάνια της συλλογής, στις οποίες φαίνεται μαύρη! Γρήγορα το Twitter άρχισε να την κατηγορεί λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να προσπαθεί να φανεί μαύρη, ενώ φυσικά δεν είναι.

Προφανώς και η φωτογραφία είναι λάθος λόγω κακής χρήσης του Photoshop, γεγονός το οποίο αναφέρει και η ίδια Kim K. όταν απάντησε τελικά στις εν λόγω κατηγορίες. Αφού, την επόμενη ημέρα ανέβασε μια εμφανώς καλύτερα φωτισμένη φωτογραφία, δήλωσε τα εξής:

«Προφανώς και δεν ήθελα να προσβάλλω κανένα. Χρησιμοποίησα ένα καταπληκτικό φωτογράφο και μια τρομερή ομάδα ανθρώπων. Ήμουν αρκετά μαυρισμένη όταν βγάλαμε τις φωτογραφίες και σίγουρα έπαιξε ρόλο και το contrast των φωτογραφιών. Αλλά έδειξα τις φωτογραφίες σε τόσο κόσμο και κανένας δεν ανέφερε τίποτα. Κανείς δεν το πρόσεξε.

Φυσικά και έχω απόλυτο σεβασμό στους ανθρώπους που νιώθουν έτσι όπως νιώθουν. Αλλά κάναμε τις απαραίτητες αλλαγές στην φωτογραφία αλλά και στις υπόλοιπες. Είδαμε το πρόβλημα, το προσαρμόσαμε και το αλλάξαμε. Σίγουρα έμαθα από αυτό.»

kkbeauty_photos_01.jpgkkbeauty_photos_02.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.