Skip to main content

CELEBS

Ο Daniel-Day Lewis βγαίνει στη… σύνταξη

Αυτό ήταν! Δεν θα τον ξαναδούμε στην μεγάλη οθόνη!



Όχι δεν σε «τρολάρουμε», ούτε πρόκειται για παρόμοια κατάσταση με αυτή τη του Quentin Tarantino ή Hayao Miyazaki, που λένε ότι θα αποσυρθούν από τον χώρο, αλλά δεν το κάνουν στην πραγματικότητα. Ο Daniel-Day Lewis είναι ξεκάθαρος! Τέλος πια με τον κινηματογράφο! Βγαίνει στην… «σύνταξη»!

Με μια επίσημη δήλωση που έστειλε μέσω των εκπροσώπων του και που δημοσιεύτηκε στο Variety, επιβεβαιώνονται τα νέα αυτά. Η δήλωση αναφέρει τα εξής: 
«Ο Daniel-Day Lewis δεν θα δουλέψει άλλο πια σαν ηθοποιός. Είναι εξαιρετικά ευγνώμων σε όλους τους συνεργάτες και το κοινό του όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μια προσωπική απόφαση αυτή που πήρε και ούτε εκείνος, ούτε οι εκπρόσωποί του θα κάνουν παραπάνω σχόλια πάνω στο θέμα.»


Ο 60χρονος ηθοποιός έχει ήδη μια τεράστια καριέρα στις «πλάτες» του ενώ έχει κερδίσει 2 βραβεία Όσκαρ. Ο Lewis θα «κλείσει» αυτό τον κύκλο της ζωής του, με ένα τελευταίο project πρωταγωνιστώντας στην ταινία του Paul Thomas Anderson και υποδύοντας τον αναγνωρισμένο μόδιστρο Charles James. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department