Skip to main content

CELEBS

Χωρίζει ο Γιώργος Λιανός και η Ανθή Ανδροτσάκη

Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι, μετά από 8 ολόκληρα χρόνια γάμου


Κέλλυ Νόβακ

Μα τι συμβαίνει επιτέλους, με τους χωρισμούς στην εγχώρια showbiz; Να είναι η πανσέληνος; Μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής; Θα διαβάσουμε τα ζώδια της Άντας Λεούση και θα μάθουμε.

Αλλά ναι, είναι γεγονός, ότι «παίζουν» πολλοί χωρισμοί τελευταία. Μετά τα νέα του χωρισμού του Γιάννη Τσιμιτσέλη με τη Βάσω Λασκαράκη, τώρα άλλο ένα διαζύγιο-βόμβα σκάει!

Ο Γιώργο Λιανός λοιπόν, χωρίζει με την σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη μετά από 8 χρόνια γάμου. Ο παρουσιαστής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» μίλησε στο περιοδικό You και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο και δήλωσε σχετικά: «Είναι από τις στιγμές που δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω και νιώθω θα το σεβαστείς».

Mε τον τρόπο αυτό ο Λιανός δεν απαντάει ξεκάθαρα για το αν χωρίζει τελικά ή όχι. Παρόλα αυτά, αν οι φήμες ήταν εντελώς λανθασμένες ο παρουσιαστής/τραγουδιστής θα τις είχε αρνηθεί. Ωστόσο καταλαβαίνουμε ότι ο Λιανός, το αφήνει να εννοηθεί εμμέσως.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.