Skip to main content

CELEBS

Η Carrie Fisher είχε στείλει... «δωράκι» σε παραγωγό όταν παρενόχλησε σεξουαλικά φίλη της

Girl Power!



Η Carrie Fisher ακόμα και μετά τον θάνατό της, συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά και να μας επιβεβαιώνει πόσο δυναμική γυναίκα ήταν!

Η καλή της φίλη και πρωταγωνίστρια της σειράς “The Big Bang Theory”, Heather Ross είχε πρόσφατα αποκαλύψει ότι είχε και αυτή δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό.

Όταν είχε λοιπόν, εκμυστηρευτεί το συμβάν στην Carrie Fisher η ίδια γρήγορα πήρε την κατάσταση στα χέρια της! Προς υπεράσπιση της φίλης της Heather, η Carrie έστειλε στον παραγωγό ένα…. «δωράκι»!

Έστειλε στο γραφείο του λοιπόν, ένα μικρό κουτάκι από το Tiffany’s με μια λευκή κορδέλα. Μέσα είχε την γλώσσα μίας αγελάδας (που πήρε από κρεοπωλείο)! Μαζί με την γλώσσα του ζώου, η Fisher άφησε και ένα μήνυμα στον παραγωγό.

Έγραψε συγκεκριμένα: «Αν ξανακουμπήσεις την αγαπημένη μου Heather ή όποια άλλη γυναίκα, η επόμενη παραλαβή σου θα έχει κάτι δικό σου που χωράει σε πολύ μικρότερο κουτί!»

Η Heather Ross είπε πρόσφατα την ιστορία αυτή, σε συνέντευξη που έδωσε στο ραδιόφωνο. Συμπλήρωσε μάλιστα: «Μου λείπει πάρα πολύ. Υπερασπιζόταν τον κόσμο και ήταν πολύ τολμηρή λέγοντας πάντα τα πράγματα με τ’ όνομά τους».

Μα, πόσο καταπληκτική ήταν!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department