Skip to main content

CELEBS

H Kim Kardashian μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε να συλλάβει παιδί

Η γνωστή σταρ αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει παρένθετη μητέρα για το τρίτο της παιδί



Η Kim Kardashian έχει μιλήσει στο παρελθόν, για τις δυσκολίες που πέρασε, μέχρι να συλλάβει τα δύο πρώτα της παιδιά, λόγω της πάθησης που έχει (placenta accreta), η οποία μπορεί να αποβεί και μοιραία για την ίδια της τη ζωή.

Αποκάλυψε λοιπόν, για πρώτη φορά, ότι αφού απέβαλε μια φορά, πριν μείνει έγκυος στο δεύτερο παιδί της, Saint, αυτός ήταν και ο λόγος που η 36χρονη σταρ, αποφάσισε τώρα να κάνει ένα 3ο παιδί, με την βοήθεια παρένθετης μητέρας.

Σε πρόσφατο επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians, η ίδια αποκάλυψε ότι η επιλογή της οικογένειάς της, να αποκτήσει τρίτο παιδί με παρένθετη, ήταν μια «διαφορετική διαδικασία», σε αντίθεση με τις δυο προηγούμενες εγκυμοσύνες της.

«Το γεγονός ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, αυτές τις μέρες, είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ ευγνώμων», παραδέχτηκε.

«Είμαι πραγματικά πολύ ευγνώμων για εκείνη και που κάποιος είναι τόσο ανιδιοτελής και καλός για να το κάνει αυτό. Και σαφώς θέλω να το κρατήσω προσωπικό αυτό. Δεν θέλω ο κόσμος να μάθει ποια είναι η παρένθετή μου. Δεν θέλω να την παρενοχλήσουν. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετωπίσει όλο αυτό, δεν είναι ο κόσμος της», συνέχισε.

Η Κim η οποία κατά λάθος, αποκάλυψε ότι περιμένει κοριτσάκι στο show της Ellen Degeneres, πρόσθεσε ότι ήταν μεγάλη απογοήτευση για την ίδια, που δεν κατάφερε να εγκυμονήσει το τρίτο της παιδί.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.