Skip to main content

CELEBS

Η Khloe Kardashian έχει ήδη αρχίσει να διαλέγει ονόματα για το μωρό της

Η γνωστή σταρ εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και μίλησε για όλα!



Μιας και έκανε την μεγάλη αποκάλυψη μέσω ενός post στο Instagram, η Khloe Kardashian μπορεί πλέον άφοβα να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της.

Η ίδια εμφανίστηκε στο show της Ellen DeGeneres και μίλησε για το γεγονός ότι νιώθει ανακούφιση από την στιγμή που είπε ότι είναι έγκυος.

https://www.instagram.com/p/BdgrJQSAXV9/

«Το πρώτο τρίμηνο είναι το χειρότερο γιατί κανείς δεν ξέρει ότι είσαι έγκυος και τότε νιώθεις πολύ άβολα», εξηγεί.

Αναφέρθηκε επίσης, στα στενά ρούχα που φοράει τώρα που είναι έγκυος. «Θα προσπαθήσω να μην φορέσω ρούχα εγκυμοσύνης, όσο μπορώ».

https://www.instagram.com/p/BddgFD1FL1b/?taken-by=khloekardashian

https://www.instagram.com/p/BdI9DX3FBAU/?taken-by=khloekardashian

Επίσης, αποκάλυψε ότι δεν έχει μάθει ακόμα το φύλο του μωρού, παρόλα αυτά, έχει ήδη βρει ονόματα, είτε είναι αγοράκι ή κοριτσάκι.

«Πιστεύω ότι αν είναι αγόρι θα επιλέξω το Junior, Tristan Jr. (το όνομα του συντρόφου της), ενώ αν είναι κορίτσι, δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Θέλω το όνομα να ξεκινάει από ‘Κ’ ή ‘Τ’», δηλώνει.

Η Khloe αν και δεν έχει παντρευτεί ακόμα με τον Tristan, η ίδια δηλώνει ότι δεν βιάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ελπίζω να παντρευτώ. Αλλά δεν βιάζομαι για κάτι τέτοιο. Όπως ξέρεις, έχω βιαστεί σε άλλα πράγματα παλαιότερα. Οπότε, τώρα, αγαπώ τόσο πολύ την φάση στην οποία βρίσκομαι και την ζωή μου και είμαι πολύ ευτυχισμένη με το πώς πάνε τα πράγματα. Ναι, μιλάμε για γάμο, αλλά είμαστε και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι, έτσι όπως είμαστε».

Εννοείται, ότι η Ellen δεν θα άφηνε την συνέντευξη να τελειώσει, χωρίς να ρωτήσει την Khloe για το αν αληθεύει η εγκυμοσύνη της αδερφής της Kylie Jenner. Φυσικά, και η σταρ απάντησε… διπλωματικά!

«Δεν ξέρω, πρέπει να ρωτήσεις την Kylie. Γιατί δεν προσκαλείς την Kylie στην εκπομπή σου;».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.