Skip to main content

CELEBS

H Kim Kardashian δεν είναι καθόλου χαρούμενη με την Daily Mail

Tίτλος άρθρου χαρακτήρισε την Kris Jenner… παχουλή, και η Kim έλαβε δράση.



Μία γυναίκα σαν την Kim Kardashian που την γνωρίζουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη, διαβάζει καθημερινά πάρα πολλές φήμες και σχόλια που γράφονται για την ίδια ή την οικογένειά της. Σίγουρα, δεν μπορεί να απαντάει σε όλα όσα γράφονται για την ίδια, αλλά άνθρωπος είναι κι αυτή και κάποιες φορές έχει την ανάγκη να μιλήσει!

Όπως τώρα για για π.χ., μετά από ένα άρθρο που δημοσίευσε η Daily Mail, το οποίο περιλαμβάνει παλιές φωτογραφίες της μητέρας της Kris Jenner, απ’ όταν ήταν 22 χρονών. Η φυλλάδα χαρακτήρισε την Jenner ως "chubby-faced", ότι έχει δηλαδή παχουλό πρόσωπο.

Η ίδια έγραψε λοιπόν, στο Twitter: «Παχουλή; Αλήθεια; Αυτή είναι η είδηση; Και γιατί όχι όμορφη, λαμπερή και εκθαμβωτική;»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποφασίζει να μιλήσει η Kim, σχετικά με κακεντρεχή σχόλια που έχουν γίνει προς την οικογένειά ή εκείνη, μιας και πρόσφατα αποφάσισε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, αφού την κατηγόρησαν να… παρτάρει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ενώ ο γιος της Saint West ήταν στο νοσοκομείο με πνευμονία.

Η απάντησή της ήταν η εξής: «Δεν άφησα τον γιο μου ούτε για ένα λεπτό, όσο ήταν στο νοσοκομείο. Ήμασταν εκεί από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο. Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ. Οι καλεσμένοι μας ήρθαν όταν είχε ήδη πέσει για ύπνο. Μην με δοκιμάζετε καν όσον αφορά τα παιδιά μου!».

Το πόρισμα; Μην τα βάζετε με την Kim όσον αφορά την οικογένειά της!

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.