Skip to main content

CELEBS

Master Chef 2: Διαγωνιζόμενος έκανε έξαλλους τους κριτές στην πρεμιέρα

O μεγάλος διαγωνισμός μαγειρικής επανήρθε στις οθόνες μας με υψηλή τηλεθέαση.



Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης το Master Chef 2, μέσα από τη συχνότητα του Star. Σύμφωνα με τη Nielsen, η επιστροφή του γνωστού διαγωνισμού μαγειρικής, τράβηξε το ενδιαφέρον του τηλεοτπικού κοινού, και η τηλεθέασεη έκανε μέσο όρο 16,5% στο σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό! Μάλιστα, σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 26%. 

Στις οθόνες μας είδαμε τους κορυφαίους σεφ Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, σε ρόλο κριτή, καθώς και πολλούς επίδοξους σεφ. Υπήρξαν χαμόγελα, συγκίνηση, πάθος, αλλά και... σύγχυση.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, φαίνεται ότι ένας διαγωνιζόμενος, κατάφερε να κάνει έξαλλο το team των κριτών με το πιάτο που επέλεξε να ετοιμάσει και τον τρόπο που το υπερασπίστηκε. Και οι 3 ήταν φανερά ενοχλημένοι, ωστόσο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μίλησε ανοιχτά και μάλιστα κατέληξε προτρέποντας τον διαγωνιζόμενο να πάρει το πιάτο του και να φύγει.

https://www.instagram.com/p/BdyFRERgEE9/?hl=el&taken-by=masterchefgr

Συγκεκριμένα είπε: «Γρηγόρη, επέλεξες ένα πιάτο να το παρουσιάσεις μπροστά μας που είναι ημιτελές. Για κάποιο λόγο θεωρείς ότι ένα στοιχείο έλειπε από το πιάτο, ένα φαφλατάδικο, μπερδεμένο που είπες. Αλλά δε θα ασχοληθώ με το πιάτο. Επειδή και οι τρεις δουλεύουμε σε εστιατόρια και υποδεχόμαστε κόσμο που ηλικιακά είναι πάνω κάτω κοντά σου, ξέρεις πώς τους ονομάζουμε; Μαγειρικούς τσαρλατάνους, οι οποίοι σκαλίζουν να βρουν στο ίντερνετ ότι μπορούν και πηγαίνουν μετά και έχουν ύφος, αραδιάζοντας τρεις σειρές αρλούμπες από πράγματα που δεν ξέρουν και τι είναι. Δεν έχεις καμία θέση εδώ πέρα. Όχι μόνο μαγειρικά, αλλά και ως ύφος. Γιατί είναι καλό να υπερασπίζεσαι το πιάτο σου, αλλά να έχοντας και κάτι να πεις. Καλό θα ήταν αν σου αρέσει η μαγειρική, να πας και να δουλέψεις».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή

Συμβουλές για το τι να κάνεις και τι να αποφύγεις αν πάσχεις κι εσύ από ακμή στην εφηβεία ή στην ενήλικη ζωή σου

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα