Skip to main content

CELEBS

Η τραγική ιστορία που συνδέει Οροκλό - Πήχου

Συγκινητική και αποκαλυπτική η Μαρίνα φεύγοντας από το Survivor. 



Το λόγο που μπήκε στο Survivor και δεν είχε γίνει ευρεύως γνωστός, αποκάλυψε στο επεισόδιο της Τετάρτης η Μαρίνα Πήχου, μόλις της ανακοινώθηκε ότι είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η παίκτρια των Μαχητών, είπε ότι τη συμμετοχή της στο Survivor, τη συζήταγε με τον σύντροφό της που δεν είναι πια στη ζωή. "Είχαμε κάνει μαζί τα σχέδια, παρόλα αυτά το έκανα καθαρά γι'αυτόν γιατί πίστευε σε 'μένα, ότι μπορώ να πάω μακριά, οπότε πήρα την απόφαση να έρθω, να ολοκληρώσω το όνειρο που χε για μένα" ανέφερε η παίκτρια, αφού πριν είχε τονίσει ότι με τη συμμετοχή της στο παιχνίδι "έπρεπε να κλείσει ένας όμορφος κύκλος". 

"Αφιερώνω ό,τι έχω κάνει στο Θάνο τον Γκιτέρσο, που με βλέπει από εκεί πάνω και με καμαρώνει και είναι περήφανος για μένα. Μου λείπει πάρα πολύ, κάποια στιγμή -ελπίζω όχι σύντομα- θα τον συναντήσω" συνέχισε και πρόσθεσε ότι το μόνο που θέλει είναι να είναι περήφανος για εκείνη.

Ο Θάνος Γκιτέρσος, ήταν πρωταθλητής του Kick Boxing και έφυγε από τη ζωή στα 32 του, τον περασμένο Αύγουστο στην Ικαρία, λόγω πνιγμού. Στο θάνατο του είχε κάνει αναφορά στο τέλος του Nomads και ο  Κωνσταντίνος Οροκολού, αν θυμάσαι. "Τώρα που φτάσαμε στο τέλος, 1η Αυγούστου και ενώ εγώ έτρεχα στον ΑΝΤ1 για ραντεβού και τέτοια, έχασα έναν από τους καλύτερούς μου φίλους, πνίγηκε στην Ικαρία. Ο Θανάσης ο Γκιτέρσος. Ήταν καθηγητής πολεμικών τεχνών και ίσως από τα πιο καλά παιδιά που έχω γνωρίσει. Νομίζω ήταν μαζί μου σε όλο το ταξίδι και συνεχίζει να είναι. Θα τον έχω σε όλη μου τη ζωή, αλλά μου έδινε έξτρα δύναμη. Ήταν και είναι πάρα πολλά» είχε πει.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.