Skip to main content

CELEBS

Διαζύγιο "βόμβα": Xώρισαν Aniston - Theroux!

Δεν είναι φήμες. Το ζευγάρι έβγαλε κοινή ανακοίνωση...



Αυλαία πέφτει στο γάμο της Jennifer Aniston και του Justin Theroux!

Το ζευγάρι, μετά από 7 χρόνια σχέσης και περίπου 2 χρόνια γάμου, αποφάσισε να χωρίσει και δεν είναι φήμη. Εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση στο Αssociated Press.

"Σε μια προσπάθεια να μειώσουμε περαιτέρω φήμες, αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση ήταν κοινή και πάρθηκε με αγάπη, στο τέλος του περασμένου χρόνου. Είμαστε δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι που αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας ως ζευγάρι, αλλά θέλουμε να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας φιλία" αναφέρεται στο κείμενο.

Στη συνέχεια τονίζεται ότι κανονικά δε θα γινόταν αυτή η αλλαγή στη σχέση τους δημόσια, αλλά το έκαναν λόγω της βιομηχανίας gossip. "Ό,τι άλλο κι αν γραφτεί για μας, το οποίο δεν είναι δικό μας, είναι κάποιου άλλου φανταστικό σενάριο. Πάνω από όλα, είμαστε αποφασισμένοι να διατηρήσουμε τον βαθύ σεβασμό και την αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον" αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση. 
 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.