Skip to main content

CELEBS

Ελεονώρα Μελέτη: Θα παρουσιάζει δύο εκπομπές στο Epsilon

Μάθε τι εκπλήξεις κρύβει η παρουσιάστρια!


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Το βράδυ της Τρίτης 4-11-2014 στις 23.30, θα κάνει πρεμιέρα στο Epsilon η καινούργια εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με τίτλο #Hashtag και θέμα την  #Ελευθερία.

Η έκπληξη όμως ποια είναι; Αμέσως μετά το τέλος της προβολής του #Hashtag θα ακολουθήσει το #hashtag live, όπου η παρουσιάστρια θα βρίσκεται σε στούντιο, ζωντανά, με καλεσμένους, προκειμένου να συνομιλήσει τόσο μαζί τους όσο και με τους τηλεθεατές, για όσα παρακολούθησαν στο βίντεο.

Διαβάστε τι έγραψε η ίδια στο προσωπικό blog της:

«Τα συναισθήματα μου , ανάμεικτα… Ενθουσιασμός σίγουρα, αλλά και αγωνία, όχι για το αποτέλεσμα , αλλά για τη συνέχεια… Έχουμε δώσει πολλή αγάπη, πολύ μεράκι και απίστευτες ώρες δουλειάς , για την τηλεοπτική μας πρόταση, γνωρίζοντας πως αυτή σίγουρα είναι αμφιλεγόμενη, και ξεφεύγει από τα όσα μέχρι σήμερα μας βόλευαν στην τηλεόραση… Αύριο λοιπόν , στις 23:30 το βράδυ, θα κάνουμε το πρώτο βήμα προς την «ελευθερία» τουλάχιστον τη δική μας ελευθερία, έκφρασης και λόγου.

Η αρχή θα γίνει με την προβολή του πρώτου επεισοδίου της εκπομπής, που ουσιαστικά αποτελεί και τον πιλότο που δείχναμε στους τηλεοπτικούς σταθμούς, όταν κληθήκαμε να κάνουμε την πρόταση μας.

Στη συνέχεια όμως, μόλις ολοκληρωθεί η προβολή του επεισοδίου, θα ξεκινήσει το #HASHTAG LIVE που ουσιαστικά θα δικαιολογεί και έμπρακτα τον τίτλο της εκπομπής μας. Εκεί, μέσα στο πλατό, ζωντανά, και με την παρουσία καλεσμένων θα ανοίγουμε κουβέντα, εστιάζοντας στα σημεία εκείνα του ρεπορτάζ που προκάλεσαν την μεγαλύτερη αίσθηση στο κοινό. Ο θεατής θα μπορεί να ακούσει απόψεις, αλλά να εκφράσει και τη δική του, συμμετέχοντας στην εκπομπή μέσω των social media.

Γιατί αυτό που θέλαμε εξ αρχής, ήταν να κάνουμε …#HASHTAG. Σας περιμένουμε λοιπόν, στο πρώτο #HASHTAG & #HASHTAG LIVE, την Τρίτη , 4 Νοέμβρη στις 23:30 στο Έψιλον».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.