Skip to main content

CELEBS

Στα δικαστήρια η Ariana Grande!

Μηνύσεις στην νεαρή τραγουδίστρια!



H Ariana Grande όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι λάτρης των social media. Οι φωτογραφίες της καταφέρνουν να συγκεντρώσουν εκατομμύρια likes από το κοινό, καθώς είναι πολύ εντυπωσιακές. Όμως, η τραγουδίστρια φαίνεται να βρέθηκε σε μπελάδες για κάποιες από αυτές τις φωτογραφίες της.

Πιο αναλυτικά, ο φωτογράφος Robert Barbera, σύμφωνα με το E News, κάνει μήνυση στην Ariana, καθώς, όπως ισχυρίζεται, η σταρ έχει ανεβάσει στο προφίλ της φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο, χωρίς να έχει πάρει πρώτα την άδειά του.

Μάλιστα, ο Barbera ζητάει από το δικαστήριο αποζημίωση για τα πνευματικά δικαιώματα και τα δικηγορικά έξοδα, και ο,τι έχει να κάνει με την ισχυριζόμενη ως «κλοπή», ζητώντας, μάλιστα, 25.000 δολάρια για την κάθε παράβαση.

Το σχετικό post που είχε κάνει η Ariana τον Αύγουστο του 2018, πάντως, διαγράφτηκε από τον λογαριασμό της, αλλά, πριν γίνει αυτό, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατομμύρια likes.

ariana-grande-high-ponytail-to-low-new-album.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.