Skip to main content

CELEBS

Γιατί στην Cameron Diaz άρεσε τόσο πολύ ο ρόλος της στην ταινία "Annie";

Μόνο η Cameron μπορούσε να το έχει πει αυτό...



 

Την Cameron Diaz την έχουμε στο μυαλό μας σαν μια δυναμική, εργασιομανή, ανεξάρτητη και πετυχημένη γυναίκα που δεν τα πάει και τόσο καλά με την ιδέα της δέσμευσης. Και που δύσκολα θα μπορούσαμε την φανταστούμε με οικογένεια καθώς όπως έχει η ίδια παραδεχτεί στο παρελθόν απολαμβάνει το γεγονός ότι ζει μόνη της και η μητρότητα δεν ήταν ποτέ για την ίδια όνειρο ζωής. 

Παραμένοντας πιστή λοιπόν στην παραπάνω εικόνα η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή Late Night With Seth Meyers έκανε μια ξεκαρδιστική δήλωση, όταν ο παρουσιαστής του σόου την ρώτησε τι της άρεσε περισσότερο στον ρόλο της «κακιάς» Miss Hannigan στο κινηματογραφικό remake του μιούζικαλ "Annie".

«Το ότι μπορούσα να φωνάζω σε παιδιά», απάντησε η Cameron και όλο το πλατό ξέσπασε σε γέλια. Αμέσως μετά βέβαια εξήγησε πως η ίδια λατρεύει τα παιδιά ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν έχει κάνει - ακόμα τουλάχιστον δικά της-, λέγοντας πως στην αρχή οι μικροί πρωταγωνιστές του "Annie" τρόμαζαν από το ύφος της αλλά στη συνέχεια κατάλαβαν πως είναι απλά μέρος του ρόλου.

23F5ED8100000578-2869615-image-m-14_1418285349608.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.