Skip to main content

CELEBS

Ένα διάσημο ροκ συγκρότημα έκανε 1000 Ιταλούς να ενώσουν τις δυνάμεις τους για χάρη του!

Ποιο είναι;



 

Όταν είσαι μεγάλος fan ενός συγκροτήματος και την ίδια στιγμή ζεις σε μια μικρή επαρχιακή πόλη όπου δεν γίνονται συναυλίες ίσως χρειαστεί να γίνεις λίγο περισσότερο εφευρετικός προκειμένου να καταφέρεις να δεις το αγαπημένο σου γκρουπ ζωντανά.

Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην περίπτωση του Fabio Zaffagnini, κατοίκου της επαρχίας Φορλί-Τσεζένα στην περιφέρεια της Εμίλια-Ρομάνια στην Ιταλία, ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει 1,000 συμπατριώτες του να παίξουν την ίδια στιγμή το "Learn To Fly"των Foo Fighters σε μία προσπάθεια να τραβήξουν την προσοχή της μπάντας.

Ο Zaffagnini πιστεύει ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να τραβήξουν το ενδιαφέρον των Foo Fighters στην πόλη τους και να τους πείσουν να δώσουν μια συναυλία εκεί.

Το γκρουπ που θα παίξει το "Learn To Fly" θα αποτελείται από 250 τραγουδιστές, 350 κιθαρίστες, 150 μπασίστες και 250 ντράμερς και μερικούς ακόμα εθελοντές. Και δεν αποκλείεται να τα καταφέρουν καθώς στον Dave Grohl και στην παρέα του αρέσουν αυτά: ήδη έπαιξαν, πριν λίγο καιρό, στο Ρίτσμποντ της Βιρτζίνια μέσω crowdfunding.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.