Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Πλούταρχος: Με ποιον τα έχει βάλει και γιατί θα κάνει μήνυση;

«Χρησιμοποίησαν το όνομά μου και τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη»...


Χρύσα Βασιλακοπούλου

Να σου θυμίσουμε ότι δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας έκανε λόγο για συνάντηση του Γιάννη Πλούταρχου με την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, στην οποία ο τραγουδιστής ζητούσε 1 εκατομμύριο ευρώ για την παραγωγή τουριστικού ντοκιμαντέρ με σκοπό την προσέλκυση τουριστών. Το δημοσίευμα βγήκε πριν ένα μήνα περίπου... Ο ίδιος, σε επίσημη ανακοίνωσή του, διέψευσε κατηγορηματικά το ρεπορτάζ, επισημαίνοντας ότι θα ακολουθήσει το γράμμα του νόμου.
 
Μιλώντας για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΕΓΩ!Weekly» εξομολογήθηκε «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν. Μου είχε γίνει μια πρόταση πριν τρία χρόνια, στην οποία ήμουν θετικός, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν προχώρησε. Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά μου και τον λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη. Έχουν γίνει όλες οι σχετικές διαδικασίες. Θέλω να είμαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι λέω γιατί πλέον έχουν αναλάβει το θέμα οι δικηγόροι», και κατόπιν πρόσθεσε «Όταν κατέθεσα τη μήνυση και την αγωγή, ένιωσα ένα μεγάλο παράπονο».
 
Θεωρεί, ωστόσο, λάθος του που δεν αντέδρασε αμέσως; «Ως ένα σημείο, ισχύει ότι ακόμα κι αν υπάρξει δικαιοσύνη, αυτό που μένει στο τέλος είναι η κακή εντύπωση, αλλά έχω την άποψη ότι τελικά ο κόσμος δε “μασάει” τόσο εύκολα. Η αλήθεια φαίνεται στο χρόνο. Το θέμα είναι πως αντέχεις να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Γι’ αυτό σας είπα ότι δεν αντέχω πολλά πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν; «Έχει τύχει κι άλλες φορές τα τελευταία χρόνια, σε μικρότερο βαθμό βέβαια. Δυστυχώς, υπάρχουν ορισμένοι δημοσιογράφοι -όχι όλοι, σε καμιά περίπτωση- που θεωρούν ότι αποκλειστικός στόχος του επαγγέλματός τους είναι να βγαίνει μια πληροφορία, χωρίς, όμως, αυτή να διασταυρώνεται από όλες τις πλευρές», επεσήμανε, και κατέληξε «Κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου για να ρωτήσει την άποψή μου για την εκδοχή των πραγμάτων. Γιατί πρέπει η δημοσιογραφία να πηγαίνει μπροστά από τη δικαιοσύνη;».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.