Skip to main content

CELEBS

Αλέκα Καμηλά: «Δεν είναι η απιστία λόγος για να διαλύσεις τον γάμο σου»

Πιστεύει ότι ο άντρας της την εχει απομυθοποιήσει ως γυναίκα...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σε εβδομαδιαία εφημερίδα η Αλέκα Καμηλά. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γάμο της με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα, Πέτζα Στογιάκοβιτς αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι ανήκει στην κάστα των γυναικών που θα συγχωρούσε την απιστία.

«Δεν θέλω να το παίξω φιλελεύθερη και με πρωτότυπες ιδέες, αλλά θεωρώ ότι όλα αυτά είναι μια ιδέα. Μέσα στο μυαλό μου διαχωρίζω τους άνδρες από τις γυναίκες στο θέμα της απιστίας. Δεν μιλάω για μένα, αλλά όταν υπάρχει αγάπη και αληθινή κατανόηση αυτά είναι εμπόδια που μπορούν να ξεπεραστούν μέσα σε έναν γάμο. Δεν είναι η απιστία λόγος για να διαλύσεις το γάμο σου. Άλλα πράγματα χωρίζουν ένα ζευγάρι, όχι η απιστία. Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για αυτά που λέω κι ελπίζω να μη μου τύχει», δήλωσε στην εφημερίδα «Αγορά» η γνωστή παρουσιάστρια.

Εν συνεχεία η Καμηλά, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο σύζυγός της την έχει απομυθοποιήσει σαν γυναίκα. «Ο Πέτζα μ' έχει απομυθοποιήσει σαν γυναίκα. Έτσι είναι οι άνδρες και δεν υπάρχει εξαίρεση. Δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ μας, ξέρει με ποια έχει να κάνει και ποια είναι η γυναίκα του. Αν τώρα που βάφομαι και χτενίζομαι έχει αρχίσει να με βλέπει με άλλο μάτι, τότε αυτό είναι χαρά μου», επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.