Skip to main content

CELEBS

Τόνια Σωτηροπούλου: Γιατί την αγχώνει αφόρητα ο γάμος;

Μίλησε για τις... τραυματικές εμπειρίες της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τον γάμο και το άγχος που πάντα της προκαλεί όταν γίνεται με τα ελληνικά πρότυπα μίλησε σε συνέντευξή η Τόνια Σωτηροπούλου.

«Ο γάμος με αγχώνει αφόρητα, θυμάμαι, και μικρή όταν ήμουν και πήγαινα με τους γονείς μου σε γάμους φίλων και συγγενών, όταν έβλεπα τη νύφη σκεφτόμουν ότι ήταν ντυμένη σαν πολυέλαιος. Και επειδή είχα και πολλές ξαδέλφες, κάθε φορά που κάποια παντρευόταν, αισθανόμουν ότι κάπου χανόταν η έννοια του Μυστηρίου, ο σκοπός που γινόταν η τελετή, γιατί αυτό που πρωτίστως ενδιέφερε ήταν να είναι όλα τέλεια, ώστε να βιώσουν την πιο ωραία νύχτα της ζωής τους. Αυτό βεβαίως συνέβαινε γιατί στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να θεωρούμε αυτονόητο ότι πρέπει να καλέσουμε 450 άτομα, γιατί είναι όλα «σόι μας», άσχετα αν δεν τα έχουμε δει ποτέ. Στο εξωτερικό οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τον γάμο σαν ένα πάρτι για να γιορτάσουν την αγάπη τους», ανέφερε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ΟΚ. 
 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.