Skip to main content

CELEBS

Γιάννης Ζουγανέλης: «Ανακουφίστηκα στην αρχή που πέθανε ο Σάκης Μπουλάς γιατί είχε ταλαιπωρηθεί»

Μετά ένιωσε την απώλειά του..


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μιλώντας για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες θυμήθηκε τον πολύ καλό του φίλο, τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, τονίζοντας ότι ανακουφίστηκε στην αρχή όταν έμαθε ότι πέθανε, δεδομένου ότι είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά.

-Μίλησε μου για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζεις;

«Είμαι μια χαρά με την τηλεόραση. Δεν αποδέχτηκα να κάνω το παιχνίδι για να ισορροπήσω επαγγελματικά. Το έκανα γιατί κι αυτοί αποδέχτηκαν τη δική μου φύση. Δέχτηκαν ότι θα τοποθετούμαι και ιδεολογικά στην εκπομπή και ως άνθρωπος απέ-ναντι στη ζωή, στην ανθρωποκεντρικότητα, την ελλαδικότητα. Μου επετράπη αυτό κι έτσι πάει η εκπομπή».

- Εκτός από το θέατρο και την τηλεόραση, εμφανίζεσαι και σε νυχτερινό κέντρο...

«Ειδικά στη μουσική σκηνή δεν μπορούσα να κάνω τίποτα καινούργιο και τα έχω αφήσει. Έκανα μια ανθολόγηση παλαιών πραγμάτων και τώρα τα παίζω με τον πολύ ευγενή Αντώνη Ρέμο στο "Διογένης". Δεν μπορούσα να δημιουργήσω στη μουσική σκηνή, μου λείπει ο Σάκης (Μπουλάς), "έφυγε", ήταν καθοριστική η απώλεια. Ανακουφίστηκα στην αρχή που πέθανε, δεν σ' το κρύβω, ανακουφίστηκα... ένιωσα ότι ταλαιπωρείται. Μετά ένιωσα την απώλεια, δεν μπορούσα να μπω γιατί, όταν σκεφτόμουν κι έγραφα, ό,τι γράφαμε με τον Σάκη, κάναμε μαζί πράγματα... Γι' αυτό και δεν πήγα στην "Ακτή Πειραιώς"».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.