Skip to main content

CELEBS

Βάσω Λασκαράκη: «Με έπιασαν οι τύψεις της μάνας και χρειάστηκε να πάω σε ψυχολόγο»

Βάζει τα κλάματα με το παραμικρό...


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η Βάσω Λασκαράκη ένιωθε τύψεις, που λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων έπρεπε να αφήνει μόνη της την κορούλα της και γι' αυτόν τον λόγο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, χρειάστηκε τη βοήθεια ψυχολόγων για να ξεπεράσει αυτό το πρόβλημά της.

«Γενικά είμαι χαμηλών τόνων. Ωστόσο, ενώ δεν φαίνεται, κάποιες φορές βράζω μέσα μου. Τώρα πια διαχειρίζομαι τις ψυχολογικές μετατοπίσεις μαζί με την ψυχολόγο μου. Έχω ξεκινήσει ψυχανάλυση από τον Σεπτέμβριο.

Από τη στιγμή που ξεκίνησα να δουλεύω πολλές ώρες, ενώ προηγουμένως ήμουν συνεχώς στο σπίτι μαζί με την Εύα, με έπιασαν το άγχος και οι τύψεις της μάνας που δεν μπορούσα με τίποτα να διαχειριστώ ότι αφήνω το παιδί, ότι δουλεύω πάρα πολύ κ.λπ. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κοιμηθώ σκεπτόμενη ότι θα ξυπνήσω το πρωί, θα φύγω από το σπίτι, θα πάω στη δουλειά και θα αφήσω το παιδί.

Είχα πολλά θέματα. Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι κάποιος ειδικός θα με βοηθήσει δείχνοντάς μου πώς μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό. Αλλά υπάρχουν φορές που συνεχίζω να χάνω τον έλεγχο. Βάζω τα κλάματα. Κλαίω πολύ εύκολα. Ειδικά, αυτή την περίοδο είμαι πολύ ευάλωτη σε ό,τι αφορά τα μικρά παιδιά.

Επίσης κλαίω και από τα νεύρα μου! Θα υπάρχουν μέρες και με 10 ώρες γύρισμα, όπου μετά θα πρέπει να πάω και στην παράσταση χωρίς να έχω προλάβει καν να δω το παιδί μου και τότε ίσως ρίξω ένα κλάμα οδηγώντας για να 'ρθω στα ίσα μου. Είναι καλό το κλάμα. Ξεσπάς», εξομολογήθηκε στο «Πρώτο Θέμα» η γνωστή ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.