Skip to main content

CELEBS

Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος της Μαρίας Μπεκατώρου;

Αποκάλυψε αν είναι ερωτευμένη με τον σύζυγό της


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για τις αλλαγές που έχουν υπάρξει τα τελευταία χρόνια στον γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο και το αν αυτός έχει περάσει ποτέ κρίση μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People η Μαρία Μπεκατώρου.

«Μέχρι και το 2010, οπότε πήγα στο Just the 2 of Us, τα ωράριά μου ήταν πολύ φυσιολογικά. Ξυπνούσα στις 7.00 το πρωί, έκανα την εκπομπή και στις 4.00 το μεσημέρι ήμουν στο σπίτι και μαγείρευα. Ουσιαστικά, την τελευταία πενταετία αυξήθηκαν οι υποχρεώσεις μου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για το αν υπήρξε ποτέ κρίση στον γάμο τους απάντησε: «Κρίση ποτέ, μόνο περιόδους γκρίνιας έχουμε περάσει. Τσακωνόμαστε σπάνια, αλλά ακόμα κι όταν τσακωθούμε, θέλουμε αμέσως να τα βρούμε. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν έχουμε καβγαδίσει ποτέ για κάποιο σοβαρό λόγο. Σεβόμαστε και δίνουμε χώρο ο ένας στον άλλο».

Κληθείς να αποκαλύψει για το αν είναι το ίδιο ερωτευμένη, δεκαπέντε χρόνια μετά την πρώτη τους γνωριμία, διατράνωσε: «Φυσικά και αισθάνομαι ερωτευμένη. Βέβαια, τα συναισθήματα της αρχής, με τον ενθουσιασμό και το άγχος αν θα σε πάρει ή όχι τηλέφωνο, δεν μπορείς να τα έχεις. Με τα χρόνια έρχονται άλλα συναισθήματα, με τον έρωτα να περνάει σε ένα άλλο επίπεδο».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.