Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Patrow: Με νέο αμόρε!

Ποιος Chris Martin;



 

Ειλικρινά, ποτέ μας δεν καταλάβαμε αν όντως η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin όντως έχουν χωρίσει, και αν τελικά ο διάσημος τραγουδιστής τα έχει με την Jennifer Lawrence ή την Kate Hudson ή με οποιαδήποτε άλλη τέλος πάντων. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι οι 2 stars μας δουλεύουν κανονικότατα, μιας και εκτός του ότι ο Chris εθεάθη με τη Lawrence, είπε και η πρώην σύζυγός του να κάνει την επίσημη πρώτη.

Η σέξι ηθοποιός λοιπόν, βρέθηκε στη Santa Monica, προκειμένου να παραβρεθεί στο πάρτι γενεθλίων του καλού της φίλου Robert Downey Jr. Βέβαια, όπως είναι φυσικό δεν πήγε ασυνόδευτη, μιας και από το χέρι κρατούσε τον εδώ και αρκετό καιρό αγαπημένο της, και συμπαραγωγό του Glee, Brad Falchuk.

H αλήθεια είναι, ότι για το ειδύλλιο αυτό είχαμε γράψει πριν πολύ καιρό, αλλά μιας και η star δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις, όλοι είχαν υποθέσει, κι εμείς μαζί, ότι η σχέση αυτή τελικά δεν ισχύει! Αμ δε. Το ζευγάρι φαινόταν ερωτευμένο και ευτυχισμένο.

qwyneth.jpg

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.