Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Καινούργιου: «Φαίνομαι μια απεγνωσμένη που θέλει να παντρευτεί πώς και πώς»

Ο σύντροφός της την έχει κάνει πιο ήρεμη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Kαλεσμένη στην πρωινή εκπομπη του MEGA ήταν τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για αν σκοπεύει σύντομα να παντρευτεί σύντομα. Η παρουσιάστρια τόνισε ότι άθελά της το έχει "πουλήσει" το συγκεκριμένο θέμα, επισημαίνοντας ότι δεν θέλει να φαίνεται μία απεγνωσμένη που θέλει να παντρευτεί πώς και πώς.

«Κάθε φορά που κάνω μια δήλωση, προσπαθώ να το μαζέψω και μετά κάνω μια καινούργια. Νομίζω ότι στο τέλος θα νομίζει ο Βασίλης ότι έχω βάλει τους ανθρώπους της τηλεόρασης να μιλάτε γι'αυτόν τον γάμο. Φαίνομαι μια απεγνωσμένη που θέλει να παντρευτεί πώς και πώς... Τελευταία έχω ξενερώσει με αυτό το θέμα γιατί νιώθω μια πίεση. Ίσως επειδή το έχω βγάλει πολύ προς τα έξω και επειδή οι γύρω μπορεί να με πιέζουν... Μικρή ήθελα να κάνω έναν τεράστιο γάμο, παραμυθένιο. Όσο περνούν τα χρόνια αυτό απλουστεύει και ο μόνος λόγος που θέλω να δεσμευτώ είναι γιατί πιστεύω στον Θεό και θέλω να ενωθώ με τα ιερά δεσμά του γάμου. Πιο πολύ είναι για εμάς τους δύο και την οικογένειά μου. Περνάω καλά με τον σύντροφό μου και θα μπορούσα και τώρα να κάνω ένα παιδί, χωρίς να είμαστε παντρεμένοι, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να στενοχωρήσω τους δικούς μου», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Για τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο επισήμανε: «Είναι ένας άνθρωπος που περνάω ξεχωριστά μαζί του. Άργησα πολύ να μπω γενικώς στην ερωτική φάση της ζωής μου. Από το να ολοκληρώσω την πρώτη μου σχέση μέχρι να δημιουργήσω την πρώτη μου σχέση. Όταν γνώρισα τον Βασίλη, στα 28 μου χρόνια, ήμουν αρκετά συνειδητοποιημένη στο τι ήθελα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε έναν σύντροφο που μας κάνει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Μου έκανε καλό στη ζωή μου, με έκανε πιο ήρεμη, βλέπω διαφορετικά τα πράγματα».

Τέλος, κληθείς να αποκαλύψει για το αν έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, τόνισε: «Όχι ακόμα, αλλά και να μου κάνει δεν ξέρω αν θα βγω να το πω. Νιώθω σαν να το έχω πουλήσει χωρίς να το θέλω».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.