Skip to main content

CELEBS

Μιχάλης Κουινέλης: «Είχα άλλη εικόνα για τη Δέσποινα Βανδή, νόμιζα ότι είναι λίγο απρόσιτη»

Τόνισε ότι είναι αρκετά γήινη


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Μιχάλης Κουινέλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα Μπιπ», το βράδυ της Τρίτης και μεταξύ άλλων μίλησε για το «The Voice» και τη συνύπαρξή του με τους άλλους τρεις coaches, τονίζοντας ότι τον εξέπληξε η Δέσποινα Βανδή, για την οποία είχε την αίσθηση ότι ήταν απρόσιτη. 

«Είμαι πιο χαλαρός. Είμαι καλύτερα σε όλα τα επίπεδα από πέρυσι και στο “Voice”, αλλά και εδώ που είμαι τώρα. Όταν έχει να κάνει κάτι με μένα αγχώνομαι, ενώ στο σόου δεν αγχώνομαι τόσο γιατί είναι και οι υπόλοιποι coach. Όταν είμαι μόνος μου με κάμερα αγχώνομαι», ενώ συμπλήρωσε: «Ο Αντώνης μιλάει περισσότερο από όλους. Όχι ότι λέει κάτι κακό, αλλά μιλάει πολύ. Ο Αντώνης μπορεί να το πάρει και να το πάει μόνος του, να μιλάει τρεις ώρες», ανέφερε αρχικά.

Ερωτηθείς με ποιον coach έχει έρθει πιο κοντά ο ίδιος, επισήμανε: «Δεν νιώθω ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό με κάποιον. Με όλους περνάω καλά και κάνουμε χαβαλέ, έχουν τρομερή αίσθηση του χιούμορ και περνάμε πολύ ωραία. Πριν το "Voice" είχα άλλη εικόνα για την Δέσποινα, δεν το περίμενα. Είχα την αίσθηση ότι ήταν λίγο πιο απρόσιτη, με εξέπληξε ευχάριστα σε αυτό το σημείο. Είναι αρκετά γήινη».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.