Skip to main content

CELEBS

Στέλιος Μάινας: «Έχω μετανιώσει για πολλά»

Πλέον είναι πιο προσεκτικός


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Όπως όλοι οι ηθοποιοί και ο Στέλιος Μάινας έχει μετανιώσει για κάποιες δουλειές που έκανε στο παρελθόν, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος σε συνέντευξή του.

«Έχω μετανιώσει για πολλά» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός στο outnow και συνέχισε: «Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Αυτοί που νομίζουν ότι τους χρωστάνε όλοι και αυτοί που νομίζουν ότι χρωστάμε σε όλους. Εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία. Υπάρχουν λάθη που έχω κάνει και φταίω μοναχά εγώ. Θα μπορούσα να τα έχω κάνει καλύτερα. Η απειρία δεν με βοήθησε. Μεγαλώνοντας έχω βελτιωθεί. Είμαι πιο προσεκτικός. Όχι σε επιλογές! Διότι οι επιλογές είναι δεδομένες και δεν μετανιώνω γι αυτές. Ακολουθούν μια σκληρότητα, που είναι ο βιοπορισμός. Ο τελευταίος δεν είναι ο αποκλειστικός μου "φάρος" σε ότι κάνω. Αλλά αυτό που με γεμίζει και κάνει καλό στη ψυχή μου. Ότι έχει μια εσωτερική προσωπική πρόκληση. Δεν μετανιώνω για τις επιλογές μου. Τα λάθη μου, θα ευχόμουν μόνο, να τα είχα κάνει καλύτερα».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department