Skip to main content

CELEBS

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Δεν μου αρέσει να ξεπουλάω την προσωπική μου ζωή»

H δουλειά της είναι πάνω στο σανίδι


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Δίνει σπάνια συνεντεύξεις, καθώς προτιμά να μιλά μέσα από τις δουλειές της. Αυτό επισήμανε σε δηλώσεις της στη Real η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η οποία υπογράμμισε ότι δεν της αρέσει να ξεπουλάει την προσωπική της ζωή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός:

Γενικά δεν «τρελαίνεσαι» για συνεντεύξεις...

«Θα ήθελα να µιλάω µέσα από τη σκηνή και µόνο και πιέζοµαι να µιλάω για να προωθώ τις όποιες παραστάσεις. Η δουλειά µου είναι στη σκηνή. Αν περνούσε από το χέρι µου δεν θα ξαναέδινα συνέντευξη».

Φταίει σε αυτό ότι δέχεσαι και ερωτήσεις για την προσωπική ζωή σου;

«Παίζει τον ρόλο του φυσικά! ∆εν θέλω να ξεπουλάω την προσωπική µου ζωή και δεν αφορά κανέναν τι κάνω σε αυτή. Είναι γνωστό, χωρίς να το έχω θελήσει η ίδια, ότι είµαι σε σχέση µε έναν νεότερο άντρα. Ας µείνουν σε αυτό! Το ότι είµαι δηµόσιο πρόσωπο δεν σηµαίνει και ότι οφείλω να απαντάω για δικά µου πράγµατα... Για το θέατρο να µιλήσω, αφού βοηθάει στην προώθηση της όποιας δουλειάς µου, αλλά δεν το αντέχω να µε κυνηγούν µε κάµερες και να µε ανακρίνουν για κάτι τόσο προσωπικό!

Προ ηµερών έδωσα µια συνέντευξη σε ρεπόρτερ καναλιού στην παρουσίαση του βιβλίου που κυκλοφόρησε για την παράσταση «Στροχάιµ». Μίλησα 20 λεπτά και όταν ερωτήθηκα για τα προσωπικά µου είπα ότι δεν θέλω να αναφέροµαι σε αυτά. ∆εν έπαιξαν τίποτα άλλο εκτός από την τελευταία ατάκα. Είναι θλιβερό και δεν θέλω να το βιώνω αυτό. ∆εν θέλω να δίνω τροφή στο κουτσοµπολιό που δεν µε αφορούσε ποτέ. Είµαι 36 χρόνια στον χώρο και θέλω να ασχολούνται µόνο µε τη δουλειά µου».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.