Skip to main content

CELEBS

Charlize Theron - Sean Penn: Γι αυτό χώρισαν...

Ποιος από τους δύο έβαλε το οριστικό τέλος;



 

Τι κι αν πήγαιναν ολοταχώς για αρραβώνες; Το ζευγάρι του Hollywood δεν είναι πια μαζί, όπως έγινε γνωστό πριν λίγες ημέρες.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν ως ζευγάρι τον Δεκέμβριο του 2013, μετά από φιλία πολλών χρόνων. Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, ήταν αυτή που αποφάσισε να ακυρώσει τον αρραβώνα σύμφωνα με το UsWeekly, λίγο μετά τις κοινές διακοπές τους στην Ευρώπη, τον Μάιο που πέρασε. Η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση, άλλωστε ήταν σε φιλανθρωπικό event στη Βιέννη, στις 16 Μαΐου.

Οι φήμες λοιπόν υποστηρίζουν πως η 39χρονη ηθοποιός ήταν εκείνη που αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτή την σχέση. Το People, ανέφερε συγκεκριμένα πως τις τελευταίες εβδομάδες δεν έκαναν καμία κοινή εμφάνιση και μάλιστα έμεναν σε διαφορετικά σπίτια. Η  Charlize Theron μαζί με τον γιο της Jackson, έμεναν στο σπίτι τους στο Hollywood, ενώ ο Sean Penn παρέμεινε στην βίλα του στο Μαλιμπού.

Όπως λέγεται, η Charlize, ένιωσε να…πνίγεται από την συγκεκριμένη σχέση, λόγω του πιεσμένου της προγράμματος για την προώθηση της ταινίας «Mad Max: Ο Δρόμος Της Οργής». Σύμφωνα με το Hollywoodlife: «Ο Sean Penn, είναι ένας εντυπωσιακός άνθρωπος, αλλά η μόνιμη σοβαρότητά του και η αποφυγή κάθε διασκέδασης καταντά κουραστική», εξομολογήθηκε μία πηγή.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Αμαλία Κωστοπούλου: Για σαφάρι στη Νότια Αφρική με το αγόρι της!

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram «κόβουν» την ανάσα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department