Skip to main content

CELEBS

«Δεν θέλουμε τζάμπα κινητά»!

Η Taylor Swift ξεσπαθώνει και τα βάζει με την νεοσύστατη Apple Music...



 

Με μία ανοιχτή επιστολή που έστειλε στην Apple Music η Taylor Swift τα βάζει με την εταιρία κολοσσό χαρακτηρίζοντας τις υπηρεσίας streaming που παρέχει ως «άδικες» και «απογοητευτικές».

Εχθές μάλιστα ο εκπρόσωπος της Swift επιβεβαίωσε ότι ο τελευταίος της δίσκος "1989" δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος από την υπηρεσία στο επίσημο λανσάρισμα της στις 30 Ιουνίου. 

Η ίδια η Taylor εξήγησε την απόφαση της αυτή με ένα γράμμα το οποίο δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο Tumblr.

Το βασικό πρόβλημα της είναι ότι η Apple Music έχει τάξει στους πρώτους συνδρομητές της δωρεάν υπηρεσίες για 3 μήνες αλλά δεν σκοπεύει σε αυτό το διάστημα να πληρώσει στους δικαιούχους των τραγουδιών πνευματικά δικαιώματα. Η Taylor χαρακτήρισε αυτό το deal άδικο και απογοητευτικό και δήλωσε ότι αυτή της η απόφαση δεν έχει να κάνει τόσο με την δική της δουλειά όσο με το πόσο θεωρεί ότι αδικείται η δουλειά άλλων, ενδεχομένως πιο φρέσκων καλλιτεχνών που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στην δισκογραφία. 

Και έκλεισε την αποστολή της θεαματικά λέγοντας ότι οι καλλιτέχνες αυτό που χρειάζονται δεν είναι τζάμπα iPhones αλλά αναγνώριση της δουλειάς τους.

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.