Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Ρέμος: «Η μητέρα μου εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σπίτια»

Έκανε μεγάλο αγώνα για να τους μεγαλώσει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αντώνης Ρέμος έχει αδυναμία στη μητέρα του και όταν μιλάει γι΄αυτήν το στόμα του στάζει μέλι.

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Down Town Κύπρου» μίλησε για τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο, εκφράζοντας την υπερηφάνειά του γι' αυτήν για τον αγώνα που έδωσε για να μεγαλώσει τα παιδιά της.

«Η μητέρα μου έχει παλέψει πολύ για να μεγαλώσει εμένα και τον αδελφό μου. Εργαζόταν ως καθαρίστρια σε σπίτια. Και δούλεψε πολύ σκληρά –και στη Γερμανία και αργότερα στην Ελλάδα– για ν' αναθρέψει σωστά τα παιδιά της. Η σχέση μου μαζί της είναι πολύ έντονη, όπως άλλωστε θεωρώ ότι συμβαίνει με όλα τα παιδιά, ίσως και λόγω της απουσίας του πατέρα μου από το σπίτι, εξαιτίας του χωρισμού τους όσο ήμουν ακόμη μικρός. Ουσιαστικά, η οικογένειά μου ήταν η μητέρα μου», αποκάλυψε ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση για το αν ντράπηκε ποτέ στο σχολείο που η μητέρα του εργαζόταν ως καθαρίστρια, ξεκαθαρισε: «Όχι, ποτέ. Πάντα ήμουν υπερήφανος για εκείνη. Άλλωστε, κι εγώ ξεκίνησα να δουλεύω από πολύ νωρίς, να κάνω χειρονακτικές δουλειές, για να συμβάλλω στα έξοδα του σπιτιού. Η δουλειά δεν είναι ντροπή».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.