Skip to main content

CELEBS

H Kim Kardashian θέλει να μορφωθεί...

Eπιστροφή στα θρανία!



 

Σε αυτή τη ζωή υπάρχει κάτι που λέγεται αυτογνωσία. Και απ' ότι φαίνεται η Kim Kardashian παρά την λάμψη και τη δόξα που την περιβάλουν εξακολουθεί να το διαθέτει, αναγνωρίζοντας τις ελλείψεις της. 

Έτσι λοιπόν με αφορμή την δεύτερη εγκυμοσύνη της και το γεγονός ότι πλέον περνάει πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι η διάσημη τηλεπεράσονα πήρε την απόφαση να ξανασκεφτεί τη ζωή της και να αλλάξει εκείνα τα σημεία της προσωπικότητας της τα οποία δεν την ικανοποιούν. Ξεκινώντας από το πνευματικό της επίπεδο και τη μόρφωση της.

Ναι, η Kim πιστεύει ότι το IQ της δεν είναι τόσο υψηλό όσο θα ήθελε και έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία. Έτσι λοιπόν μαθαίνουμε ότι ετοιμάζεται να προσλάβει έναν δάσκαλο και να ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα. Τι θα μαθαίνει τώρα ακριβώς μην μας ρωτάς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Kanye West βρίσκεται στο πλευρό της και σε αυτή της την απόφαση όπως και σε οτιδήποτε άλλο κάνει άλλωστε. 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.