Skip to main content

CELEBS

Kim Kardashian: Βγάζει selfie ακόμη και στην...

Μήπως έχει ξεφύγει;



 

Δεν είναι τυχαίο που η Kim Kardashian αποκαλείται από διάφορα έντυπα «βασίλισσα» των selfies. Η γνωστή τηλεπερσόνα λατρεύει το διαδίκτυο και αυτό φαίνεται. Φροντίζει συνεχώς να ανεβάζει στιγμιότυπα με την ίδια και την οικογένεια της, στους λογαριασμούς που διατηρεί. Είναι από τα πρόσωπα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram, ενώ κατέχει και το ρεκόρ της δεύτερης φωτογραφίας με τα περισσότερα likes.

Η σχέση της με το διαδίκτυο δεν είναι τόσο άσκοπη, καθώς η reality star πληρώνεται κιόλας για συγκεκριμένες αναρτήσεις που κάνει. Οι selfies που έχει τραβήξει ξεπερνούν τις πεντακόσιες και την έχουμε δει σε διάφορα μέρη και σε πολλές πόζες.

Αυτή την φορά η Kim, απέδειξε πως δεν υπάρχουν ποτέ περιορισμοί στις selfies και το πήρε ένα βήμα παρακάτω. Βρέθηκε σ’ ένα αεροσκάφος για ταξίδι και είπε να κάνει μια βόλτα μέχρι την τουαλέτα. Τελειώνοντας την φυσική της ανάγκη τράβηξε και μια selfie μέσα στην τουαλέτα του αεροπλάνου και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Τι να πεις; «Βασίλισσα» είναι ό,τι θέλει κάνει.

kim-kardashia-toilet.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.