Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας 5/11 - 11/11

Η Άντα Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…



Στις 6 ο Ουρανός περνάει ανάδρομος  στον Κριό και είναι σκόπιμο να κρατηθούν οι ισορροπίες και να αποφευχθούν οι επιπολαιότητες. Να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας, καθώς θα υπάρξουν αιφνίδιες αλλαγές. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθείς, φέρνει αναγνώριση στο επαγγελματικό χώρο και διορατικότητα για καλύτερες αποφάσεις, αλλά λόγω της ανάδρομης κίνησης θα υπάρχει τάση στο να παρεκκλίνετε από τα σχέδιά σας. Στις 7 Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, σας δίνει την ευκαιρία να ανασυνταχθείτε και να επαναπροσδιορίσετε τα «θέλω» σας. Τακτοποιήστε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς να ξεχάσετε να βάλετε τάξη και στη συναισθηματική σας ζωή. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Στις 8 ο Δίας περνάει στον Τοξότη και θα σας γεμίσει ενθουσιασμό και ενέργεια. Η αισιοδοξία θα βρίσκεται σε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί κατακόρυφα. Θα είστε ειλικρινείς απέναντι στους άλλους και το ίδιο θα αποζητάτε και από εκείνους. Θα λειτουργεί περισσότερο με τη λογική και αυτό θα σας αποτρέψει από το να κάνετε λάθη. Είναι σημαντικό να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στα θέλω σας και να μην αφήσετε τίποτα και κανέναν να διασπάσει την προσοχή σας.

ΚΡΙΟΣ: Η ανάγκη σας να ανταποκριθείτε σε ότι σας περιβάλλει, επιβάλλει την ανακατανομή των προτεραιοτήτων  που θέλετε, γι’ αυτό δώστε ευκαιρίες στον εαυτό σας. Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει έχουν επηρεάσει βαθιά τις  επαγγελματικές και τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα αισθανθείτε καλύτερα εάν αφήσετε τους άλλους να σας καταλάβουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι διασυνδέσεις σας με ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο δε γίνονται μόνο για να περνάτε ευχάριστα. Δημιουργούν υποχρεώσεις τις οποίες πρέπει να πάρετε στα σοβαρά. Ύστερα από τις τακτοποιήσεις που κάνετε είναι πιθανόν να νιώσετε ανία.
Κάντε νέες διασυνδέσεις και οι υπηρεσίες σας θα ανταμειφθούν. Όμως, δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε καινούριες έγνοιες, απλά βρείτε ασχολίες που να σας γεμίζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις επικείμενες αλλαγές που θα συντελεστούν στη ζωή σας, αλλά και στον καινούριο σας εαυτό που πλέον θα αποκτήσει διαφορετικό τρόπο σκέψης και άλλους στόχους. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές σας, γίνετε πιο διεκδικητικοί και τονίστε την αισιοδοξία σας χωρίς να το παρακάνετε. Δείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και κλείστε καινούριες συμφωνίες για να ολοκληρώσετε πολλά από τα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτά που περάσατε σας έχουν ωριμάσει αρκετά. Σκεφτείτε προσεκτικά τις σας απομένει ακόμα να κάνετε, προκειμένου να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι. Τους νεωτερισμούς θα τους πετύχετε αν απαρνηθείτε τις παλιές συνταγές και ακολουθήσετε πρωτότυπες στρατηγικές.

ΛΕΩΝ: Θα σας ευχαριστήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο σύντροφός σας ανακτά τις δυνάμεις του. Θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη σχέση σας, καθώς οι πιέσεις που δεχόσασταν αρχίζουν να υποχωρούν. Ο επιθετικός σας τρόπος δεν αφήνει περιθώρια για χαλαρές καταστάσεις. Μην αρνηθείτε τη βοήθεια και την υποστήριξη που θα σας ζητήσουν αγαπημένα πρόσωπα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεσμευθείτε αποκλειστικά με λόγια και όχι με πράξεις, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Συνειδητοποιήστε ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από εσάς. Οι κρίσεις που περνάτε στον εργασιακό σας χώρο θα ξεπεραστούν με λογικές σκέψεις και επιχειρήματα. Προσπαθήστε να μη φέρεστε σκληρά σε άτομα που λειτουργούν μόνο συναισθηματικά.

ΖΥΓΟΣ: Εάν στις ενέργειές σας είστε ταυτόχρονα δραστήριοι και αποτελεσματικοί όλα θα πάνε καλά. Μην επιτρέψετε οι σκέψεις σας να αποσπώνται από ασήμαντα γεγονότα.  Η αποστασιοποίηση σε θέματα που αφορούν τρίτους θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από τους συνομιλητές σας. Δώστε χαρά στους γύρω σας αν μπορείτε, αλλά μην το παρακάνετε. Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές πρέπει να της εξηγήσετε με σαφήνεια. Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι. Λύστε άμεσα ένα πρακτικό πρόβλημα πριν σας δημιουργήσει αναστάτωση. Για να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε τολμήστε να κάνετε τα αδύνατα δυνατά. Μην είστε υπερβολικά ψυχροί με ανθρώπους που δε γνωρίζετε καλά γιατί θα παρεξηγηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με σταθερές κινήσεις θα μπορέσετε να κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις των άλλων. Δεχθείτε τις θέσεις και τις απόψεις ενός συνεργάτη που προσπαθεί με τον τρόπο του να σας βοηθήσει. Σταματήστε να παραπονιέστε για πράγματα τα οποία ξέρετε ότι δε θα αλλάξουν. Μην υποτιμάτε γεγονότα που ξέρετε πως επηρεάζουν τον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιες επαγγελματικές επαφές μπορεί να κρύβουν ευκαιρίες για νέες συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τις καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μην επιτρέψετε στον κάθε άσχετο να παίξει με το νευρικό σας σύστημα. Κλείστε παλιούς λογαριασμούς που σας αγχώνουν και λυτρωθείτε. Εάν έχετε λειτουργήσει σωστά και δίκαια, θα δικαιωθείτε από το αποτέλεσμα. Μία επαγγελματική σας πρόταση θα υποστηριχθεί από τους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση και μαζί με αυτήν και την ψυχική σας διάθεση. Εκφραστείτε δημιουργικά για να δείξετε τα κρυφά σας ταλέντα. Εδραιώστε κάποια πράγματα για τα οποία έχετε αγωνιστεί και βρείτε τρόπους να ανανεώστε την ερωτική σας ζωή. Μη γίνετε έρμαιο των καταστάσεων, γιατί υπάρχουν δυνατότητες να λυθούν υποθέσεις που εκκρεμούσαν. Με ρεαλισμό όλα μπορούν να τακτοποιηθούν και μάλιστα προς όφελός σας.

ΙΧΘΥΣ: Ένα δικό σας πρόσωπο θα σας βοηθήσει να λυθεί μια παρεξήγηση με το σύντροφό σας. Λειτουργήστε διπλωματικά αν κάποια βασική σας επιθυμία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Μη βιαστείτε να θεωρήσετε ότι θα ζήσετε μια από τα ίδια, γιατί το πλανητικό σκηνικό έχει σκοπό να σας δώσει μια γεύση από όσα θα συμβούν στη συνέχεια.

Άστρα από την ΑΝΤΑ ΛΕΟΥΣΗ
Αριθμολόγος - Μελλοντολόγος - Ειδικευμένη στην Ταρωσοφία
Τηλέφωνα για προσωπικό ή τηλεφωνικό ραντεβού: 210-4131584 / 210-4222828(fax) / ‎6971709239 (what’s up) / 6932232132 (vodafone)
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
FB: @leousianta
Site: www.virginialeousi.com

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

5 έξυπνα tips για να κάνεις τον χώρο σου να φαίνεται μεγαλύτερος

Ακόμα και τα πιο μικρά σπίτια μπορούν να δείξουν πιο ευρύχωρα, αν ακολουθήσεις μερικές έξυπνες συμβουλές

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων