Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 2 Ιανουαρίου

Ώρα να φροντίσετε τη συναισθηματική σας ζωή



ΚΡΙΟΣ: Μη δημιουργείτε εντάσεις και προστριβές, αλλά φανείτε διπλωμάτες. Μερικές ώρες αναζήτησης με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μείνετε μακριά από κριτικές που γίνονται για άτομα που δεν βρίσκονται παρόντα. Τολμήστε να εφαρμόσετε νέες και πρωτοποριακές ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Να έχετε εναλλακτικές λύσεις και να μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Ακόμα και αν δεν νιώθετε στα καλύτερά σας, μείνετε κοντά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Τακτοποιήστε τα θέματά σας και κανονίστε να πάτε μια βόλτα για να ξεσκάσετε. Μείνετε μακριά από οικογενειακές διαφωνίες που είναι αξεπέραστες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε άλλες υποχωρήσεις γιατί θα σας δημιουργηθούν απωθημένα. Συγκρατηθείτε στις αγορές που θα κάνετε για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ: Εξηγήστε τις διαφωνίες που έχετε σε σχέδια άλλων με ήρεμους τόνους. Μπορεί να μη σας είναι εύκολο να κάνετε μεγάλες αλλαγές, αλλά χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα και τρυφερά. Φροντίστε τη συναισθηματική σας ζωή που την έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε χρήματα άλλων για να κάνετε μια αγορά. Μην ξεχνάτε πως πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στο χέρι σας είναι να έχετε μια χαλαρή επικοινωνία με τους φίλους σας. Κάντε μια προσπάθεια να ακούσετε κάποια πρόσωπα, ακόμα και αν διαφωνείτε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν συζητάτε με συνεργάτες για οικονομικά θέματα μην είστε εριστικοί. Μην αφήσετε στη μοίρα τους θέματα κληρονομικά ή φορολογικά.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε να ακούσετε πολλά όμορφα λόγια από πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Ξεφορτωθείτε από τον προσωπικό σας χώρο ό,τι σας είναι άχρηστο.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα