Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 3 Ιανουαρίου

Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα



ΚΡΙΟΣ: Σχεδιάστε από σήμερα πού και με ποιους θα περάσετε την αυριανή μέρα. Χρωστάτε στον εαυτό σας να κάνετε πράγματα που τον ευχαριστούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μη βγείτε χαμένοι διεκδικήστε αυτά που σας αναλογούν. Βγάλτε από μέσα σας αυτά που σας απασχολούν μιλώντας στα πιο οικεία σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να κάνετε κάποιες αλλαγές αν τα σχέδιά σας δεν πάνε όπως υπολογίζατε. Αποφύγετε να προβείτε σε νέες γνωριμίες αν η διάθεσή σας δεν είναι καλή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να κάνετε κάτι αν είναι πολλά αυτά που δε σας αρέσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην αφήνετε κανέναν να ορίζει τη ζωή σας και να σας λέει τι να κάνετε.

ΛΕΩΝ: Τα νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Για να ζωντανέψει η ερωτική σας ζωή χρειάζεται περισσότερη δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάψτε να στηρίζεστε σε λόγια που είναι όμορφα και σας φαίνονται αληθινά. Ακόμα και αν δεν το θέλετε θα υπάρξει λόγος που θα αλλάξει τα σχέδιά σας.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία χωρίς να περιμένετε θαύματα. Παραμείνετε πιστοί σε ρεαλιστικούς στόχους για να μην απογοητευτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν φτάσετε στα όριά σας δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματα που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα. Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις. 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

CELEBS

Έλενα Παπαρίζου– Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακυρώνουν τις κοινές τους συναυλίες;

Γεωργιάδης: «Έγιναν ένα - δυο πραγματάκια που την ενόχλησαν»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Η φιλοδοξία μου είναι να είμαι ευτυχισμένη» Penelope Cruz

Γίνεται 50 ετών και συνεχίζει να είσαι όσο ονειρεύεται ευτυχισμένη

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική