Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 8 Ιανουαρίου

Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα



ΚΡΙΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, παραδεχτείτε τα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να έχετε μία ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών που μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει. Αναθερμαίνονται οι σχέσεις σας και έρχεστε πιο κοντά με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αφού καταπιέζεστε μη μένετε σε μια σχέση που υπάρχει από συνήθεια. Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε τις βάσεις για να χτίσετε το αύριο και τολμήστε να το ονειρευτείτε. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο που καταναλώνετε τις περισσότερες ώρες. Ανανεώστε την εξωτερική σας εμφάνιση και καταπλήξτε τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα

CELEBS

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα!

Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του κορυφαίου μπασκετμπολίστα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε λυγμούς στην εκπομπή Στούντιο 4

Όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της