Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 11 Ιανουαρίου

Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα



ΚΡΙΟΣ: Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι. Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τα λάθη για να ξεφύγετε από ανεπιθύμητες καταστάσεις. Λάβετε τα απαραίτητα μέτρα γιατί θα αποκαλυφθούν αυτοί που δεν είναι με το μέρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οτιδήποτε και αν κάνετε πατήστε στη γη, γιατί ίσως η προσγείωση να είναι ανώμαλη. Υποχωρήστε καθώς οι κόντρες με κοντινά πρόσωπα θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητές σας, ζητήστε βοήθεια και προγραμματίστε σωστά. Είναι απαραίτητο να κινητοποιηθείτε και να κάνετε νέα σχέδια για το άμεσο μέλλον.

ΛΕΩΝ: Εκφραστείτε για να εκτονωθείτε και μην κρύβεστε από αυτούς που σας ξέρουν καλά. Η τύχη θα σας βοηθήσει σε κάθε σας δραστηριότητα, οπότε κινηθείτε σωστά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφού η καρδιά σας ανήκει αλλού, μην την προδίδετε από ένα πείσμα. Θα βγει στην επιφάνεια όλο το άγχος, η ένταση και η γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Δεν θα αποφύγετε την κούραση αν τα αφήνετε όλα για την τελευταία στιγμή. Μη χαλαρώσετε γιατί αν η απόδοσή σας πέσει κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σκέψη σας είναι διαρκώς σε αυτά που περνούν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Σταθείτε δυναμικά στο ύψος των περιστάσεων και μην αμφιταλαντεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας. Θα δοκιμαστούν έντονα οι αντοχές σας και θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να κρατηθείτε ακμαίοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκδηλώστε τα πραγματικά σας αισθήματα και πάψτε να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Επειδή δεν θα σας άρεσε να σας κάνουν το ίδιο, μη τα βάζετε με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες δημιουργίας και τα εμπόδια. Ο καινούριος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για τις μεγάλες επιτυχίες.

ΙΧΘΥΣ: Προστατευτείτε από τη φθορά και την κούραση, γιατί μπορεί η νίκη να είναι δική σας αλλά μέχρι στιγμής αφήνεστε σε περιττές ταλαιπωρίες.

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια για 29/4 έως 4/5

Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Cupcakes-λαγουδάκια για να γιορτάσετε το Πάσχα

Δημιουργήστε τα δικά σας γλυκά έθιμα αυτό το Πάσχα