Skip to main content

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 27 Μαρτίου

Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας



ΚΡΙΟΣ: Όπου χρειάζεται ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική μέθοδος δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ναι μεν θα κουραστείτε αρκετά αλλά θα συνάψετε αρκετές αξιόλογες συνεργασίες. Στον οικογενειακό σας χώρο, οι δοκιμασίες θα είναι αναμενόμενες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας, για να μην απογοητευτείτε ή αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να εργαστείτε σκληρότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρώτα ακούστε τις επιθυμίες σας και μετά δώστε τον αγώνα σας για να τις πραγματοποιήσετε. Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που υπάρχουν στη ζωή σας, παραπλανώντας σας να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Εξάλλου, τα αναπάντεχα γεγονότα θα σας ακολουθήσουν με ευχάριστο και σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε και την άλλη πλευρά. Η αφέλεια και η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν από κανέναν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να το τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητα και την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις ή να καταλήξετε σε συμπεράσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να περάσετε στην πράξη των σχεδίων σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ’ όσα θέλετε. Μη μείνετε άπραγοι όταν συνειδητοποιήσετε καταστάσεις που στο παρελθόν δεν βλέπατε.

ΙΧΘΥΣ: Κρατώντας παθητική στάση απέναντι στους άλλους δεν θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

 

Διαβάστε επίσης

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ανάπαυση: Ο Ερμής παύει να είναι ανάδρομος

Τι επιφυλάσσει σε κάθε ζώδιο η ορθή πορεία του Ερμή από τις 25 Απριλίου έως τις 15 Μαΐου

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

Το καλύτερο tip ομορφιάς για να προλάβεις τις ρυτίδες

Βάζοντας αυτό το βήμα περιποίησης στην καθημερινότητα σου, έχεις αντιγηραντικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα σου 

CELEBS

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού