Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπείτε στην κλήρωση και κερδίστε τη νέα αντιηλιακή σειρά Panthenol Extra!

Για την απόλυτη προστασία του προσώπου σας



H Panthenol Extra προσφέρει σε 2 τυχερές αναγνώστριες του AllYou.gr από ένα σετ που το καθένα περιλαμβάνει ένα προϊόν αντιρυτιδικής και ένα προϊόν αντιηλιακής προστασίας:

• Αντιρυτιδική προστασία από την Panthenol Extra Face & Eye Cream.

Χρησιμοποιείστε καθημερινά την αντιρυτιδική κρέμα, πρωϊ και βράδυ, στο πρόσωπο, τα μάτια και το ντεκολτέ. Η Panthenol Extra Face & Eye Cream 24h είναι μία κρέμα ειδικής σύνθεσης με έντονη αναπλαστική και αντιρυτιδική δράση. Στην προσεκτκά σχεδιασμένη σύνθεσή της περιέχει:
1. Δύο πεπτίδια. Με τη δράση τους προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές του δέρματος και επιβραδύνουν την εμφάνιση νεων ρυτίδων.
2. Πανθενόλη. Η πιο γνωστή και η πιο οφέλιμη βιταμίνη των καλλυντικών, καθώς ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και βελιώνει την υφή του δέρματος.
3. Υαλουρονικό οξύ. Πρόκειται για ένα ισχυρότατο ενυδατικό μέσο, που παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος, ενυδατώνει την κεράτινη στοιβάδα και χαρίζει στο δέρμα, ελαστικότητα και λάμψη.
Με τα πολύτιμα συστατικά της, αυτή η πολύ φιλική προς το δέρμα, κρέμα, θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις υπάρχουσες ρυτίδες του προσώπου και των ματιών και να επιβραδύνετε την εμφάνιση νέων.

 Αντιηλιακή προστασία προσώπου από το Panthenol Extra Sun Care Diaphanous SPF30.

Εμπιστευτείτε το αντηλιακό gel προσώπου, Panthenol Extra Sun Care Diaphanous SPF30, που με την ειδική βελούδινη σύνθεση και τα επιλεγμένα UV αντιηλιακά φίλτρα, δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ υψηλής προστασίας από τις ακτίνες UVA/UVB. Η προσθήκη παραγώγου πανθενόλης και ενός εξειδικευμένου αμινοξέος με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των ρυτίδων, προσφέρει στην επιδερμίδα, την απαραίτητη ενυδάτωση αλλά και αντιρυτιδική προστασία. Η βιταμίνη Ε προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες αναστέλλοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Ματ αποτέλεσμα, ιδανικό για βάση make up.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο PANTHENOL, μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουνίου και ώρα 12:00 μ.μ. Στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department