Skip to main content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ένα φανταστικό κόσμημα δια χειρός Άννας Μαρίας Μαζαράκη μόνο για σένα!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα!



Η Άννα Μαρία Μαζαράκη ξεκίνησε σχεδιάζοντας κοσμήματα για τις φίλες της. Σήμερα με τον άνδρα της έχουν 9 καταστήματα στην Ελλάδα και το πρώτο τους franchise στην Κύπρο. Τους ξεχωρίζει η αφοσίωση στην εξυπηρέτηση... γιατί οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά. Σχεδιάζουν για την μοδάτη πελάτισσα που θέλει συνεχώς νέες και διαφορετικές προτάσεις, νέους συνδυασμούς κοσμημάτων που θα την βοηθήσουν να εκφράσει το δικό της στυλ. Τα εργαστήριά τους παραδίδουν το τελειότερο δυνατό κόσμημα στην καλύτερη δυνατή τιμή φροντίζοντας έτσι η «προσιτή πολυτέλεια» να γίνεται πραγματικότητα.

Το AllYou.gr σου προσφέρει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα υπέροχο κολιέ από της συλλογή της Άννας Μαρίας Μαζαράκη, φτιαγμένο από ορείχαλκο με ημιπολύτιμες τυρκουάζ πέτρες, στα 40cm.

Στείλε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τίτλο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΟΛΙΕ μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και ώρα 12:00 μ.μ., και στο κύριο μέρος e-mail μην ξεχάσεις να μας γράψεις το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό σου. Το όνομα της τυχερής θα ανακοινωθεί την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 μ.μ. από εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες και δημιουργίες της Άννας Μαρίας Μαζαράκη θα βρεις στο http://www.annamariamazaraki.gr

mazaraki logo.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Santa Claus Kingdom: Το Παγωμένο Βασίλειο ανοίγει για 9η χρονιά τις Πύλες του - Kερδίστε διπλές προσκλήσεις!

H πιο Xριστουγεννιατικομαγική ιστορία όλων των εποχών ζωντανεύει μέσα και έξω από τα τείχη του Παγωμένου Βασιλείου!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

St. Petersburg State Ice Ballet: H Λίμνη των Κύκνων - Μπαλέτο στον Πάγο στο Christmas Theater - Δες αν κέρδισες!

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό του Allyou.gr και διεκδίκησε μία απο τις 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.