ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σαλάτα με κόκκινο λάχανο, μήλο και ροκφόρ
Μόλις 10 λεπτά σε χωρίζουν από μια πεντανόστιμη, γλυκόξινη και άκρως φθινοπωρινή σαλάτα!
Φύλλις Νικολάου
Υλικά για 4 μερίδες
1 1/2 φλ. λάχανο ψιλοκομμένο
1/4 φλ. κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/3 φλ. ροκφόρ κομμένο σε μικρά κυβάκια
1/4 φλ. καρύδια
3 μέτρια ξινόμηλα
4 κ.γ. ελαιόλαδο
1 κ.σ ξίδι
2 κ.γ. μέλι
λίγο αλάτι
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μπολ ανακατεύεις καλά το ελαιόλαδο, το ξύδι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι.
2. Προσθέτεις τα μήλα, το λάχανο, το ροκφόρ, το κρεμμύδι και τα καρύδια. Ανακατεύεις πολύ καλά, ώστε το ντρέσιγνκ να πάει παντού και σερβίρεις.
Tip: Δώσε στη σαλάτα σου μια πιο γλυκιά νότα, αντικαθιστώντας τα καρύδια με μάντολες.
Πηγή: www.yummymummyclub.ca
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης