Σου αρέσουν μελάτα;

Search

Σου αρέσουν μελάτα;

Ακόμη και το βράσιμο ενός αυγού, θέλει τεχνική!

03 Αυγούστου 2015

Μπορεί να χρησιμοποιούν υποτιμητικά την έκφραση "δεν ξέρει να βράζει ούτε αυγό" για κάποιον που δεν έχει ιδέα από μαγειρική, όμως ακόμη και το βράσιμο ενός αυγού έχει τα κόλπα του. Ειδικά αν σου αρέσει να το απολαμβάνεις όπως στα παιδικά χρόνια σου - βλέπε μελάτο.

Για μελάτο αυγό:

1. Το βάζεις σε ένα κατσαρολάκι/μπρίκι, σε νερό που μόλις έχει αρχίσει να βράζει και που ίσα ίσα το σκεπάζει.

2. Το αφήνεις ακριβώς για 3 λεπτά να βράσει.

3. Το βγάζεις και το βουτάς σε κρύο νερό. Έτσι, θα πατήσεις αυτομάτως "παύση" στη διαδικασία βρασίματός του!

Για σφιχτό αυγό:

Βάλε το χρονόμετρο στα 12-15 λεπτά, ανάλογα με το πόσο μεγάλο είναι. Αν παρατηρήσεις ένα πράσινο περίγραμμα ανάμεσα στον κρόκο και το ασπράδι, αυτό σημαίνει ότι παράβρασε.

Hot αυτή τη στιγμή!

BEAUTY TIPS

Τι τρώνε τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να έχουν καθαρή επιδερμίδα

Όταν περπατάς στον πιο σημαντικό fashion show, πρέπει το δέρμα σου να είναι άψογο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Να γιατί ερωτευόμαστε

Νέα έρευνα έρχεται να μας αποκαλύψει τη μυστική συνταγή του έρωτα.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να γιατί πρέπει να λες καθημερινά "ναι" στους ξηρούς καρπούς

Μην αφήνεις εκτός του μενού σου τα φουντούκια, τα καρύδια, τα φιστίκια... Υπάρχουν λόγοι!
DO IT YOURSELF

3 τρόποι να φορέσεις ένα λεοπάρ παλτό

Κάνε statement με τις εμφανίσεις σου φορώντας αυτό το παλτό
BEAUTY TIPS

6 φυσικοί τρόποι να αποκτήσεις πλούσια φρύδια

Τα προϊόντα που θα σου προσφέρουν τα φρύδια που πάντα ήθελες!
ΥΓΕΙΑ

Να γιατί δεν πρέπει να οδηγείς με ανοιχτό παράθυρο

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά αυτή η συνήθεια βλάπτει σοβαρά την υγεία σου.