ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Φέτα με αρωματισμένο αγουρέλαιο κάπαρη και ελιές
Ο ιδανικός συνοδός της; Φρέσκο ζυμωτό ψωμί.
Γεωργία Κοντού
Συστατικά:
250 γρ φέτα ΠΟΠ
100 γρ ελιές
3-4 κουταλιές κάπαρη
10 κουτ.σούπας αγουρέλαιο
2 ματσάκια δενδρολίβανο
λίγο ρίγανη φρέσκια
Οδηγίες:
Αρωματίζετε ένα μικρό μπουκαλάκι αγουρέλαιο για μία εβδομάδα με δύο τρία κλαδάκια δενδρολίβανο και δύο φύλλα δάφνης.
Κόβετε την φέτα σε μικρά κομμάτια ρίχνετε την κάπαρη λίγα φύλλα δενδρολίβανο και τα περιχύνετε με το αρωματισμένο ελαιόλαδο.
Η μικρή δημιουργία σας είναι έτοιμη για να βουτήξετε φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.
Από: Giorgio
Πηγή: Gourmed.gr
SELECTIONS
- 5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών
- 6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις
- 5 ενδείξεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά
- 6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου