ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Εύκολη σάλτα με πιπεριές
Άσε τα έτοιμα, και κάνε την απόλυτη home made σάλτσα.
Υλικά
1 πιπεριά μεγάλη κόκκινη κομμένη σε τετραγωνάκια
1 πιπεριά μεγάλη κίτρινη κομμένη σε τετραγωνάκια
1 πιπεριά μεγάλη πορτοκαλί κομμένη σε τετραγωνάκια
½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
150 γρ. σάλτσα ντομάτα
100 γρ. κρέμα γάλακτος
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τις πιπεριές και αφήνουμε να μαλακώσουν για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, ελέγχουμε από αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν. Ρίχνουμε στο τέλος την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε και περνάμε στο μίξερ. Τη χρησιμοποιούμε για να συνοδεύσουμε κεφτεδάκια, κρέας ψητό και μπρουσκέτα.
Πηγή: Βotrini.gr