ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Ρύζι με μοσχάρι και λαχανικά
Ανοίγουμε την ολοκαίνουργια συσκευασία του ρυζιού νυχάκι 3αλφα και δοκιμάζουμε αυτή τη συνταγή.
Πριν λίγες μέρες, ήρθαν στα χέρια μας οι νέες συσκευασίες των ρυζιών 3αλφα! Είναι πραγματικά τέλειες, γιατί καταργούν τα λαστιχάκια, μας λύνουν τα χέρια, και φυσικά έχουν πάνω τους τέλειες συνταγές. Για σήμερα, λέμε να δοκιμάσουμε αυτή που βρήκαμε στη συσκευασία του ρυζιού νυχάκι 3αλφα. Φαίνεται πεντανόστιμη.
Υλικά
½ κιλό Ρύζι Νυχάκι 3αλφα
1 κιλό τρυφερό μοσχάρι κομμένο σε κύβους
1 κούπα ελαιόλαδο
1 κούπα λευκό κρασί
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 πιπεριές με διαφορετικά χρώματα
Μερικές τούφες μπρόκολο
1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
4 κούπες ζωμός κρέατος
Αλάτι, πιπέρι και κουκουνάρι
Τρόπος μαγειρέματος
Σοτάρετε το κρέας μέχρι να ροδίσει, σβήνετε με το κρασί και το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει. Σε τηγάνι σοτάρετε τις πιπεριές κομμένες μπαστουνάκια, το μπρόκολο, την μελιτζάνα, το ρύζι και το κουκουνάρι. Αφού ξανθύνει το μίγμα, το αδειάζετε στην κατσαρόλα με το κρέας, ρίχνετε το ζωμό, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να σιγοβράσει μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά.
Για περισσότερες συνταγές με κάθε είδους ρύζι, μπες στο website της 3αλφα.
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης