ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Μαργαρίτα χωρίς ζάχαρη
Στο αγαπημένο κοκτέιλ το γλυκαντικό έχει αντικατασταθεί από αγαύη.
Γεωργία Κοντού
Αν και ο καιρός δεν λέει να μας κάνει τη χάρη και να φέρει την άνοιξη, απόψε θα γεμίσουμε τα ποτήρια μας με αυτό το κοκτέιλ μαργαρίτα και θα κάνουμε πρόποση... στις ηλιόλουστες μέρες που θα έρθουν!
Υλικά:
1-1 1/2 μέρη χυμό λάιμ
2 μέρη νερό
1-2 μέρη τεκίλα
1/2 - 1 μέρος σιρόπη αγαύης
πάγος
Εκτέλεση:
1. Σε ένα ποτήρι ρίχνεις το χυμό λάιμ, το νερό, την τεκίλα, την αγαύη και ανακατεύεις. Δοκιμάζεις και, αν θέλεις, τροποποιείς λίγο τη δοσολογία.
2. Προσθέτεις πάγο και ανακατεύεις ή χτυπάς (αν έχεις βάλει το μείγμα σε σέικερ). Σερβίρεις αμέσως.
Πηγή: Averie Cooks
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης