ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Αυτή η Δευτέρα θα είναι πιο... γκουρμέ!
Μπρουσκέτα με αβοκάντο, κατσικίσιο τυρί και μέλι.
Γεωργία Κοντού
Η μπρουσκέτα με το αβοκάντο και το κατσικίσιο τυρί είναι ένα απλό και γευστικό σάντουιτς με την σπιρτάδα του τυριού και την επίγευση από το αβοκάντο.
Συστατικά:
1 ώριμο αβοκάντο
100 γρ ΠΟΠ ελληνικό κατσικίσιο τυρί
4 φέτες μαύρο πολύσπορο ψωμί
4 κουταλιές μέλι θυμαρίσιο
φρεσκοκομμένο πιπέρι
Οδηγίες:
Κόβουμε το αβοκάντο και το κατσικίσιο τυρί σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε επάνω στις φέτες του ψωμιού.
Ρίχνουμε από πάνω με ένα κουτάλι λίγο μέλι θυμαρίσιο και το βάζουμε στο γκριλ για 2 λεπτά.
Πιπερώνουμε με το χοντροκομμένο πιπέρι και απολαμβάνουμε.
Μπορείτε να το φάτε και απλά σαν σάντουιτς χωρίς να το περάσετε από το γκριλ.
Από: Giorgio
Πηγή: Gourmed.gr