Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ - AllYou.gr

Search

Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ

Οι πεντανόστιμες τσιπούρες με μια εξωτική πινελιά!

06 Αυγούστου 2014

Χρειαζόμαστε 2 τσιπούρες και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο εστραγκόν, που είναι φανταστικός συνδυασμός με το ψάρι. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φυτώρια.

Ψιλοκόβουμε το εστραγκόν, 2 σκελίδες σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο τζίντζερ.

Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και γεμίζουμε τις κοιλίτσες με τα μυρωδικά.

Ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ.

Υλικά για λαδολέμονο: χυμό και ξύσμα λεμονιού, μουστάρδα και λάδι.

Τα χτυπάμε με το σύρμα και περιχύνουμε το ψάρι μόλις βγει από το φούρνο.

Ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο!

Πηγή: 

ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΜΕ ΕΣΤΡΑΓΚΌΝ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

Posted by
Aggeliki Kontou on Donnerstag, 15. Mai 2014
" target="_blank">Νηστικό αρκούδι δε χορεύει



Ακολούθησε το allyou στο Instagram!