ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Τσιπούρες με εστραγκόν και τζίντζερ
Οι πεντανόστιμες τσιπούρες με μια εξωτική πινελιά!
Γεωργία Κοντού
Χρειαζόμαστε 2 τσιπούρες και καλό είναι να χρησιμοποιήσουμε φρέσκο εστραγκόν, που είναι φανταστικός συνδυασμός με το ψάρι. Μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα φυτώρια.
Ψιλοκόβουμε το εστραγκόν, 2 σκελίδες σκόρδο και τρίβουμε φρέσκο τζίντζερ.
Αλατοπιπερώνουμε τα ψάρια και γεμίζουμε τις κοιλίτσες με τα μυρωδικά.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και λίγο νερό και ψήνουμε στο γκριλ.
Υλικά για λαδολέμονο: χυμό και ξύσμα λεμονιού, μουστάρδα και λάδι.
Τα χτυπάμε με το σύρμα και περιχύνουμε το ψάρι μόλις βγει από το φούρνο.
Ένα θρεπτικό και υγιεινό πιάτο!