ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Αχώριστη με τη σάλτσα!
Πώς θα νοστιμίσει η μακαρονάδα σου χωρίς να παραβράσει.
Γεωργία Κοντού
Για να δέσουν καλύτερα τα ζυμαρικά σου με τη σάλτσα, ένα λεπτό προτού γίνουν al dente βγάλε τα από το νερό και ρίξε τα στην κατσαρόλα με τη σάλτσα. Άφησέ τα να ολοκληρώσουν το βράσιμό τους, ενώ τα ανακατεύεις καλά να πάει η σάλτσα παντού.
SELECTIONS
- Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024
- 6 fashion items που πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στις Πασχαλινές διακοπές κοντά στη φύση
- Τρία βασικά dos και τρία don’ts για τη φροντίδα του δέρματος με ακμή
- Το στιλιστικό τρικ που θα σε «σώσει» τις άστατες ημέρες της άνοιξης